OVER ONS

 

ARL Services bestaat al 30 jaar lang uit een enthousiast en professioneel team, gevestigd in Hilvarenbeek.
Door deze vele jaren reinigingswerk hebben wij veel ervaring met het reinigen van verschillende oppervlakken.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van ramen, vloeren en speciale constructies.
Uw ramen, muren, vloeren en gevels worden door ons gedreven team binnen een mum van tijd perfect gereinigd, maar ook voor grote kunstwerken en de horeca bieden wij onze schoonmaakdiensten aan. Daarnaast reinigt ons gedreven team ook met plezier speciale constructies zoals windmolens, watertorens en zonnepanelen.

Dit zijn lastige bouwwerken om goed schoon te maken en daarna ook schoon te houden, maar die uitdagingen gaan wij graag aan!

 

APPARATUUR

Met de juiste apparatuur gaan wij de hoogte in om uw constructie brandschoon te krijgen. Uw veiligheid en die van ons team is daarin voor ons het allerbelangrijkst. Om deze te kunnen garanderen, gebruiken wij enkel de beste apparatuur en de hoogste kwaliteit aan schoonmaakmiddelen, zodat ook op grote hoogte veilig en secuur gewerkt kan worden.

 

VERWACHTINGEN EN WENSEN

Voordat ons ARL Services team begint aan de klus, bespreken wij uiteraard uw verwachtingen en wensen. Wij luisteren graag naar uw wensen als klant en om deze te vervullen werken wij snel, vakkundig en met de grootste precisie. Wij willen namelijk dat u helemaal tevreden bent met ons geleverde werk.

 

DESKUNDIG ADVIES

Daarnaast bieden wij ook deskundig advies voor het onderhouden van uw oppervlakte en beantwoorden we graag uw vragen over ons werk. Zo blijven we een transparante en betrouwbare schoonmaakdienst, waar klanten graag bij terugkomen.

Woont u in de omgeving van Hilvarenbeek en bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw huis, bedrijf of speciale constructie? Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan!
Een medewerker van ARL Services zal dan bij u langskomen voor het bepalen van de individuele prijsopgave.

CONTACT: 013-203 2235

BEZOEK ADRES
BUKKUMWEG 36
5081 CT HILVARENBEEK

 

ONS APPARATUUR:

Ons Werkgebied

Hilvarenbeek, Diessen, Haghorst, Esbeek, Biest-Houtakker, Lage Miede, Hoge Mierde, Hulsel, Netersel, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Tilburg, Goirle, Moergestel, Hulten, Gilze, Rijen, Oostelbeers, Westelbeers, Middelbeers, Baarschot, Udenhout, Kaatsheuvel, Waalwijk, Riel, De Moer, Biezenmortel, Vessem, Hoogeloon, Bladel, Hapert, Reusel, Knegsel, Eersel, Wintelre, Oirschot,